Nieuws en projecten  >  Nieuws

Nieuws

Nieuwsberichten


05-08-2013

BMNED/GSNED scoort ‘sondeerklusje’ van 8750 stuks

Monsterklus
BMNED/GSNED heeft na een intensieve kwaliteitscontrole een monsterklus van maar liefst 8.750 stuks sonderingen weten binnen te halen.
Naast de standaard registraties zoals de conusweerstand, de plaatselijke kleef en de helling wordt aanvullend registratie van magnetische onregelmatigheden uitgevoerd. Door deze gelijktijdige registratie van geotechnische parameters en het magnetisch veld kan worden aangegeven in welke grondlagen de eventuele metalen voorwerpen zich bevinden. Daarnaast kan de verkregen informatie worden gebruikt voor het uitvoeren van diverse geotechnische studies.

Aangezien de werkzaamheden binnen een tijdsbestek van ca. 6 maanden dienen te worden uitgevoerd worden voor de uitvoering van dit project een 3-tal machines van BMNED/GSNED ingezet. 

Voor meer informatie omtrent dit project klik hier.
 
<meta name="description" content="BMNED/GSNED heeft na een intensieve kwaliteitscontrole een monsterklus van maar liefst 8.750 stuks sonderingen weten binnen te halen. Naast de standaard registraties zoals de conusweerstand, de plaatselijke kleef en de helling wordt aanvullend registratie van magnetische onregelmatigheden uitgevoerd. Door deze gelijktijdige registratie van geotechnische parameters en het magnetisch veld kan worden aangegeven in welke grondlagen de eventuele metalen voorwerpen zich bevinden. Daarnaast kan de verkregen informatie worden gebruikt voor het uitvoeren van diverse geotechnische studies." /> BMNED/GSNED scoort ‘sondeerklusje’ van 8750 stuks
Bron: G.J.J. (Gilliam) de Nijs

BMNED, uw civiel- en bouwtechnisch ingenieursbureau!