Nieuws en projecten  >  Nieuws

Nieuws

Nieuwsberichten


25-04-2012

BMNED/GSNED en AnkerPaalTestServices gaan alliantie aan

APTS is een onafhankelijk, internationaal opererend bureau actief op het gebied van gebied van kwaliteitscontrole tijdens de installatie en het testen van funderingselementen.

APTS is in september 2010 opgericht door Acécon en IFCO en acteerde tot januari 2012 onder de handelsnaam AnkerPaalTestServices. In januari 2012 een alliantie aangegaan met BMNED/GSNED. Voor zowel AnkerPaalTestServices als voor BMNED/GSNED betekende dit een uitbreiding van het dienstenpakket en werd de naam van de alliantie omgedoopt naar All Piles Testing Services. Vanuit deze vennootschap worden heden ten dage allerhande funderingspalen en ankers getest middels bezwijkproeven, geschiktheids- en controleproeven, zowel statisch als dynamisch als statnamic.

De uitvoerende partijen binnen APTS hebben ook al voor oprichting van APTS vele jaren actieve ervaring op het gebied van proefbelastingen opgebouwd. Dit maakt APTS tot een sterke partner waar alle in elkaar grijpende facetten betreffende proefbelastingen, uitvoeringscontrole, analyse van het last-verplaatsingsgedrag en rapportage bij elkaar zijn gebracht.

Klik hier voor de website van APTS: www.aptsbv.nl
Bron: G.J.J. (Gilliam) de Nijs / M.J.J. (Michael) de Nijs

BMNED, uw civiel- en bouwtechnisch ingenieursbureau!